Vaner Atelier

Vaner Ateliers resa började för mer än 10 år sedan då Jonas Eriksson, ägare och grundare av Vaner Atelier drev blomsterbutiken Vänerblommor i Mariestad och vidareutvecklade den till en livsstilsbutik. Detta blev fröet till det som idag är Vaner Atelier.

I maj 2021 slog portarna upp till ett 1300kvm stort Vaner Atelier i Lidköping. svartmålad industrilokal hittar du Vaner Atelier. Vackra vintagemöbler skapar en snygg kontrast gentemot lokalen. Här hittar du varsamt handplockade vintagemöbler och unika inredningsdetaljer.

Jonas är Vaner Atelier och om du besöker hans andra skapelse Vänerblommor kommer du se att butiken går under samma koncept. En handelsträdgård med en butik som går i samma anda som Vaner Atelier, samt med en drömmig snittkyl som imponerar på långa vägar.

Om vi går tillbaka till Vaner Atelier och vintagemöbler, kanske du som många andra undrar – Varifrån kommer allt?

Inköpsresorna går till olika länder i södra Europa och andra delar av världen, möten med intressanta människor motiverar och inspirerar!

Resorna gör Jonas tillsammans med sin vän Stig Dahlin. Stig har ett stort intresse för inredning, men även för design. Med detta sagt hittar du även en och annan designmöbel i vårt showroom!

 

”Ett äldre föremål eller möbel med spännande proveniens skapar både karaktär & känsla i ett hem. Våga vara personlig i din inredning.”

Jonas